Click here to edit title

Shitblej shpejt dhe sigurt..

IPHONE 5

Shes Iphone 5 pak i perdorun

QMIMI:


500$

EMRI : Jo publikues

RAJONI : Gjilan

DATA : 31/8/2013

ORA : 9:33

TELEFON : 044256635

E-MAIL :

SHES PAPAGALLIN E LLOJIT BUDGIE


Shes papagallin e llojit budgie 

mosha : 8 muajshe dhe nuk esht e trajnuar

QMIMI:

                                     

20$

EMRI : Albian

RAJONI : Prishtin

DATA : 30/8/2013

ORA : 19:57

TELEFON : Jo publik

E-MAIL : hack_2012_14@hotmail.com

Telefon Nokia

Përshkruaj sendin që e shet : Telefon nokia shum i ruajtun nuk ka WI-FI 2.0 MP kamer

Qmimi: 


150$

EMRI : Shpetim

RAJONI : Skenderaj

DATA : 30/8/2013

ORA : 20:26

TELEFON : 044-554-232

E-MAIL : dajamedymaja@gmail.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © 2013 Shitblej. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the Shitblej User Agreement and Privacy Policy.